USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

На «Кубку Волині» тріумфували росіяни. ФОТО. ВІДЕО

10 Серпня 2009 17:31
На ІІІ міжнародному турнірі із класичного дартсу «Кубок Волині-2009», який пройшов у луцькому дартс-кафе «Таксі», у жіночому та чоловічому розрядах перемогли представники Росії. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Власне, участь у турнірі взяли 56 чоловік із України, Росії, Білорусі та Молдови. Серед чоловіків до півфіналу потрапили Артем Усік (Черкаси), Едуард Чик (чинний чемпіон України, Ужгород), Вадим Леденьов (4-разовий чемпіон України, Київ) та Олександр Сиромятников (Ростов-на-Дону). Третє місце здобув Вадим Леденьов, а у фіналі дартсмен із Росії переміг Артема Усіка із рахунком 3:2.
Серед жінок також тріумфували росіянки. Зокрема перше місце та Кубок Волині виборола Єлизавета Пугіна із Твері, друга сходинка – харків’янки Зої Новикової. Щоправда, «бронза» залишилася в Луцьку – її виборола лучанка Вікторія Ткачук, яка перемогла також представницю облцентру Волині Юлію Хмару.
«Я приїхав сюди, щоб побачити знайомих і друзів. Цікаво спробувати свої можливості та сили», - каже чотириразовий чемпіон України Вадим Леденьов.
Натомість чемпіон Білорусі із дартсу, а в минулому – чемпіон світу з біатлону В’ячеслав Толкачов каже, що в обох цих видах спорту потрібні однакові якості – концентрація зору, міцні нерви та точність.
«Чесно кажучи, Україна нас набагато випереджає. В Білорусі дартс розвиватися почав нещодавно, хоч вже створили федерацію», - зазначив пан Толкачов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Виталько Показати IP 10 Серпня 2009 17:42
Спасибо всем за то что приехали!Спасибо организаторам, за отличный прийом!
Анетка Показати IP 11 Серпня 2009 13:25
Опять наши Кубки уехали за границу:((( Тренируйтесь, украинские дартсмены!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus