USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині у липні «ганяють» майже 100 дітей. ФОТО

5 Липня 2013 11:10
Спортивні естафети, змагання з дартсу, плавання, туристичні походи, пірнання - ось чим займаються волинські діти під час літніх канікул у таборі, - повідомили у міському центрі фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Із 1-ого липня розпочав роботу оздоровчий табір денного перебування «Літо–2013» Луцького МЦФЗН «Спорт для всіх» за фінансової підтримки Луцької міської ради. 80 дітей з 8 клубів за місцем проживання щодня задіяні у цікавих заходах.

У перший день після відкриття та сніданку, дітлахи змагались в спортивних естафетах. Другого дня відвідали центральний басейн, де під наглядом спеціалістів центру плавали, пірнали та змагались в естафетах на воді.

3 липня за програмою табору відбулись змагання з дартсу. Найбільш очікували діти одноденний туристичний похід в урочище Гаразджа, який відбувся 4 липня. Табір розмістився на березі лісового озера. Весело пройшли естафети на воді. Після відпочинку на свіжому повітрі та купання особливо смакувала гречана каша приготовлена на вогнищі.

До закінчення табору попереду ще багато цікавих заходів, запланованих і організованих міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus