USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині вибрали кращу дворову команду. Фото

29 Червня 2010 16:09
У Луцьку на базі обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провів VІ обласний фестиваль серед клубів за місцем проживання «Спорт для всіх – у кожному дворі».

Про це інформує прес-служба Центру.

У заході брали участь вісім команд із міських центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» - загалом понад сотню дітей, віком 10-14 років.

Хлопчики та дівчатка змагались в перетягуванні линви, дартсі, настільному хокею та «Веселі старти». Для фестивалю була підібрана спеціальна програма змагань, щоб діти без особливих умінь могли позмагатися на рівних між собою та покращити фізичний стан завдяки руховій активності.

За підсумками проведених змагань переможцем Фестивалю стала команда міського центру Луцька, друге місце в Рожищ, а третє в Горохова.

Переможці та призери змагань були нагородженні грамотами, дипломами, медалями та кубками від організаторів змагань. Слід зазначити що всім учасникам змагань було оплачено проїзд та харчування за рахунок коштів обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

А 27 червня у Володимирі-Волинському обласний центр «Спорт для всіх» спільно з комітетом по фізичній культурі і спорту Володимир-Волинського міськвиконкому провели змагання з настільного хокею, стрітболу та міні-футболу з нагоди Дня молоді.

Змагалися дитячі команди з Нововолинська, Каменя-Каширського, Володимира-Волинського, всього захід зібрав понад 150 учасників.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
маруся Показати IP 2 Липня 2010 10:49
на Володимирській у Луцьку є спотршкола. Але вона не дбає про підростаюче покоління цього району, бо у неї навіть займатися на вулиці немає де.Тому часто спортивне обладнання (мячі, списи)летять на голови людей! Зате розвели поза будинками на болоті несанкціоновані городи та будівництва котеджів. Хоча знають, що і в 5-поверхівках під час злив в підвалах вода по коліна!Дітей там море, а подітися нікуди. Це ганьба!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus