USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

На Волині визначили, які жінки найкраще грають у міні-футбол. ФОТО

8 Квітня 2013 18:45
Ігри Кубку Волині з футзалу серед жінок відбулися в неділю 7 квітня у Луцькому спорткомплексі «Арена Спорт».

Шлях до головного трофею з чвертьфінального раунду розпочали вісім команд. Утім, уже після першого матчу можна було очікувати, яким буде перебіг змагань: «Едельвейс» з Володимирівки хоча і закінчив перший тайм з комфортною перевагою 3:1, проте опонентки з маневицької «Освіти» не збиралися здаватися. За п’ять хвилин до кінця матчу рахунок став нічийним 3:3, але гол таки Надії Чайки «поховав» надії маневицької команди.

Потужно вийшов на дистанцію володимир-волинський «Ладомир», який трьома голами здолав «Ковельчанку». Ковельські дівчата виглядали непереконливо і єдиний гол у виконанні Тетяни Смаль на останній хвилині лише підсолодив гіркоту поразки.

Дебютант змагань, команда ДЮСШ №2 з Луцька, отримала сильного суперника команду «Горохівчанка». Утім лучанки зуміли відповісти голом престижу на п’ять голів суперниць.

«Легіон» з Луцька здобув мінімальну перемогу у матчі проти молодших дівчат з ДЮСШ (Голоби) з рахунком 2:1.

Одразу після короткої процедури жеребкування були визначені півфінальні пари і продовжилася боротьба на майданчику.

«Ладомир» не зміг нічого протиставити «Горохівчанці»: вже після першого тайму рахунок був 3:0 на користь горохівчанок, а загальний рахунок матчу – 5:2. Такими ж втомленими виглядали дівчата з «Легіону» - видно було, що лучанки віддали ініціативу суперницям з Володимирівки для того, щоб спробувати щастя в серії пенальті, але якщо в першому таймі їм вдалося вберегти свої ворота від голу, то в другому двічі скористалися нагодами для контратак дівчата з «Едельвейсу», здобувши в підсумку перемогу 3:0.

У фіналі зійшлися представниці Горохова та Володимирівки. Слід зауважити, що всі голи матчу вболівальники побачили в першому таймі: першими двічі забили учасниці команди «Едельвейс», а перед перервою до мінімуму скоротила відставання Вікторія Худа – 2:1.

Другий тайм хоч і відбувся без голів, але був напруженим. Горохівчанки, розуміючи, що відступати нікуди, щоразу розгортали потужні атаки, на які гострими контрвипадами відповідали володимирівчанки. На останніх секундах матчу вболівальникам здалося, що зараз справа дійде до серії пенальті, адже Тетяна Гаврось з Горохова потужно пробила по воротах «Едельвейсу», і після того, як голкіпер Христина Мирончук відбила цей удар, перша була на добиванні. Але щастя цього дня було на боці підопічних Юрія Костюка - м’яч пролетів над поперечиною.

Отже, цього сезону володарем Кубку Волинської області стала команда «Едельвейс» з Володимирівки і саме цей колектив розпочне сезон 2013-2014 матчем за Суперкубок проти чемпіона Волинської області «Ковельчанки».

Зауважимо, що організатор турніру - Асоціація міні-футболу (футзалу) Волинської області, а відбулися змагання підтримки благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці - «Новий Луцьк».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus