USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині завершився сезон з футболу

19 Червня 2013 15:39
Останні календарні ігри чемпіонату Волинської області сезону 2012-2013 років із футболу серед юнаків та дорослих відбулись на стадіоні «Верес». Змагалися між собою команди МФК «Ковель-Волинь» та «Шахтар» (Нововолинськ), - повідомляють у Ковельському міськвиконкомі.

Команди ковельчан ще в минулому турі забезпечили собі перші місця в підсумкових таблицях змагань. Юнацька команда провела зустріч зібрано і переконливо: перемогла суперників з рахунком 4:1.

Під час гри дорослих територіальна ігрова перевага переходила від однієї команди до іншої. Команди грали без особливого напруження, адже результат матчу не впливав на розподіл турнірних місць. Не звертаючи належну увагу на гру, у захисті ковельчани та шахтарі почергово атакували ворота один одного.

У першому таймі господарі двічі вели в рахунку та кожен раз гості поновлювали рівновагу. За вісім хвилин до кінця тайму гравці команди МФК «Ковель-Волинь» втретє в цьому поєдинку вийшли вперед. Гол у складі нашої команди більярдним ударом забив Роман Кузьміч.

У другому таймі тренер чемпіонів Анатолій Ворона провів п’ять замін і гра команди пожвавішала. Раз за разом небезпечні моменти виникали біля воріт гостей. Здавалось, що наші земляки спрямують у ворота суперників бажану кількість м’ячів, але іншої думки був досвідчений воротар нововолинців Олег Мілінчук. Голкіпер зумів ліквідувати 3 виходи нападників один на один. Одного разу за «Шахтар» зіграла перекладина воріт. В футболі існує беззаперечне правило: «Не забиваєш ти – заб’ють тобі». Спрацювало воно і цього разу. Захопившись черговою атакою, гравці команди міста залізничників прогавили зразкову контратаку гостей. В результаті судді зустрічі зафіксували бойову нічию 3:3.

У цьому матчі якісну гру продемонстрували ковельчани Олександр Портянко, Віталій Кашуба та ветеран команди, дев’ятиразовий чемпіон області Олександр Ятчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВВВ Показати IP 19 Червня 2013 18:24
А турнірні таблиці слабо вивісити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus