USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Найкраще в Україні веслують лучани

9 Липня 2009 16:37
Нещодавно в селищі Добротвір Львівської області проводилися Всеукраїнські зональні змагання серед ДЮСШ, СДЮШОР з веслування на байдарках та каное. Про це 9 липня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує ifportal.net,  у змаганнях брали участь 25 команд. Переможцями у командному заліку стала команда СДЮШОР «Олімп» міста Луцька, друге місце зайняла команда СДЮШОР «Веслярик» зі Львова, третє місце посіла команда ДЮСШ МЦФВУМ міста Хмельницький, та команда ДЮСШ СК «Альбатрос» міста Івано-Франківська посіла четвертє місце.
Переможцями у особистому заліку стали спортсмени СК «Альбатрос»: Михайло Мандзюк – Руслан Лузан (у каное 2 – 1000 метрів), Тарас Пуйда – Руслан Гошій (каное 2 – 500 метрів) та Руслан Лузан (каное 1 – 500 метрів).
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus