USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Наймолодші найсильніші легкоатлети Волині – в Луцькому районі

5 Жовтня 2009 17:41
У чемпіонаті Волинської області з легкої атлетики серед команд ДЮСШ (1994 року народження та молодші), що відбувся в селі Боратин Луцького району, взяли участь 15 команд і 220 спортсменів. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Перемогу в чемпіонаті здобула команда ДЮСШ відділу освіти (далі - ДЮСШ «О») Луцького району. Друге загальнокомандне місце вибороли вихованці ДЮСШ «О» Ківерцівського району, третє – ДЮСШ «О» Рожищенського району.
Як повідомили «ВН» в управлінні у справах сім\'ї, молоді і спорту ОДА, нагороди особистої першості розігрувалися в 17-ти дисциплінах «королеви спорту» - бігу на різні дистанції, стрибках у довжину і метанні списа серед юнаків і дівчат та у спортивній ходьбі на 2 кілометри серед дівчат.
Зазначимо, що дворазовою чемпіонкою області – в бігу на 800 і 1500 метрів - стала представниця ДЮСШ «О» Любешівського району, вихованка заслуженого тренера України Степана Борисюка Ілона Будько.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 5 Жовтня 2009 20:29
2 "най" підряд кидай. Хто ж так пише? Фпнтазії нема?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus