USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Найцікавіші старти другого дня чемпіонату у Луцьку. Анонс

17 Червня 2016 12:51
Програма другого дня змагань обіцяє вболівальникам декілька надзвичайно цікавих і важливих стартів, - інформує ФЛАВО.

Нагадаємо, у Луцьку за підтримки Федерації легкої атлетики України, Федерації легкої атлетики Волині та Фонду Ігоря Палиці«Тільки разом» учора, 16 червня, стартував Чемпіонат України з легкої атлетики – головний національний легкоатлетичний старт сезону, який є основним етапом відбору на чемпіонат Європи (6-10 липня, Амстердам) та Олімпійські ігри (5-21 серпня, Ріо-де-Жанейро).

До слова, трьом спортсменам, які змагалися у Луцьку, вдалося вперше виконати нормативи ЄА на чемпіонат Європи, а цілій низці спортсменів - підтвердити раніш виконані нормативи на Амстердам та Ріо.

Із 17:00 розпочнуться фінали у штовханні ядра в жінок. Тут виступить, до речі, Ірина Климець, яка вчора змагалася у метанні молота.

О 17:20 і 17:30 розпочнуться фінали у стрибках в довжину та висоту, де зберуться найсильніші наші спортсменки.

Особливо уважно стежитимемо за фіналом у бігу на 400 метрів у чоловіків. Тут із лідерами цього виду змагатиметься волинянин Данило Даниленко. Із Бутримом, Гуцолом і Бураковим Данило виступає в естафетній збірній 4 по 400 метрів.

А родзинкою вечірньої програми стануть фінали на 100 метрів у чоловіків і жінок. Тут на доріжки вийде ціле суцвіття українських легкоатлетичних зірок. Список його учасників визначиться після півфіналів, які відбудуться на початку вечірньої програми.

Запрошуємо на трибуни Авангарду, де сьогодні також відбудеться розіграш цінних призів. Його проведуть за спеціальними браслетами, які видають волонтери на вході до арени.

Пряма трансляція чемпіонату доступна буде за цим посиланням на сайті ФЛАВО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus