USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Не можна так грати, – Демяненко про матч із «Шахтарем»

7 Серпня 2012 09:13
Поразка луцької «Волині» перед донецьким «Шахтарем» обурила не лише любителів футболу, а й головного тренера «хрестоносців» Анатолія Демяненка. Він визнав, що його підопічні грали жахливо.

Про це тренер розповів під час прес-конференції 6 серпня.

«Було видно, що ми програли по всім статтям. На жаль, футболісти зіграли дуже погано і не виконали установку на гру. Перевага «Шахтаря» була беззаперечною, будемо розбиратися. Треба спокійно сісти, подивитися і після цього розбиратися», – одразу виголосив Демяненко.

Тренер визнав, що його підопічні зіграли жахливо. «В обороні зіграли дуже жахливо, тому будемо розбиратися. Не можна так грати», - сказав Анатолій Демяненко.

Головний тренер висловив припущення, чому його підопічні так погано зіграли. «Може, вплинув перший гол. Ну добре, забили зі стандарту, помилились. Нічого страшного – це футбол. Але потрібно продовжувати, а вони…», – сказав Демяненко.

«Зіграли дуже погано, я не задоволений. Можна, звичайно, програти, але так грати не можна. Багато гравців просто випали, грало не десять чоловік, а скільки там… Не хочеться нікого образити», – додав головний тренер «Волині».

Натомість наставник «Шахтаря» Мирча Луческу сказав, що його підопічні могли зіграти ще краще. «Другий тайм ми зіграли трохи розслаблено, несильно наполягали на тому, щоб ще забити голи. Думаю, що ми заслуговували на те, щоб забити ще декілька голів», – сказав Луческу.

«Сьогодні «Волинь» не була схожа на себе. Думаю, що справжня «Волинь» виграла в минулому турі в «Чорноморця» на виїзді», – додав тренер «Шахтаря».

Нагадаємо, донецький «Шахтар» учора розгромив луцьку «Волинь»: на рідному стадіоні «хрестоносці» пропустили 4 голи, які залишили без відповіді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
stork Показати IP 7 Серпня 2012 10:54
Харить коли наших футболістів називають тут "хрестоносцями". До чого це? Кращого слова нема?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus