USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Олександрія» і «Волинь» зіграли внічию

4 Листопада 2008 15:38
У понеділок, 3 листопада, «Волинь» на виїзді не змогла здолати ПФК «Олександрію», зігравши внічию 2:2. Про це 4 листопада повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт www.ua-football.com, не зважаючи на те, що гра проводилася в понеділок, глядачів на матч зібралось більше, ніж зазвичай. Остання кубкова перемога олександрійської команди додала людей на трибунах.
У цьому матчі грали сусіди по турнірній таблиці, але показники у гостей кращі, тому і розташувалися вони вище. Тому ця гра була визначальною в плані турнірного становища олександрійців по закінченню першого кола змагань.
Олександрійці розпочали гру активніше, з перших хвилин матчу з’являлися моменти біля воріт обох команд. На 5 хвилині гості піймали олександрійців на контратаці і мали нагоду повести в рахунку. Піщур вийшов сам на сам з голкіпером, але його удар Мусін перевів на кутовий. А через дві хвилини всі присутні на стадіоні аплодували стоячи. Після серії ударів по воротам Неділько, м’яч відскочив до Казанюка, який добив його у сітку воріт.
«Олександрія» не зменшила тиску на ворота суперника і продовжувала створювати моменти, закривши суперника на його половині поля. Згодом натиск послабився і лучани почали небезпечно контратакувати. Слід відзначати, що моменти які мала команда з Луцька, були потенційно небезпечними, але «на висоті» були Мусін і захисники. Перший тайм закінчився з мінімальною перевагою олександрійців в рахунку.
В другому таймі лучани перебудували гру, й уже олександрійці змушені були більше часу приділяти захисним діям, ніж атакуючим. Але це не допомогло, і «Волинь» зрівняла рахунок. Олександрійці, оговтавшись від такого, насіли на ворота «Волині». Лисюк б’є головою – мимо. Шупік прямим ударом зі штрафного – Неділько відбив.
Волиняни відповідають ударом Кінаша, який взяв Мусін. А на 71-й хвилині суддя призначає пенальті у ворота лучан. За гру рукою Богдана Карковського. До точки підійшов Постолатьєв і потужним ударом відправив м’яча в сітку воріт. «Волинь» не бажала програвати, Віталій Кварцяний гнав своїх гравців вперед, натиск на ворота олександрійців збільшувався. І на 87 хвилині Степанов зрівняв рахунок.
Але і нічиєї гостям було замало, насівши на ворота олександрійців, вони змушували тих раз по раз виносити м’яч куди подалі в очікуванні фінального свистка. І все ж нічия. Обидві команди продемонстрували достойну гру. І нічия, мабуть, є найбільш закономірним результатом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus