USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Останній ялтинський матч: «Волинь» - «Севастополь» 2:3

25 Січня 2010 17:12
У суботу ФК «Волинь» зіграла останній контрольний матч першого навчально-тренувального збору в Ялті. Волиняни зустрілися на полі з футболістами ПФК «Сімферополь» і програли з рахунком 2:3.
Протистояння з «Севастополем» видалося напруженим і видовищним. Територіальна перевага у грі хоча й була за волинянами, проте суперник протиставив підопічним Віталія Кварцяного тактику швидких і гострих контратак.
Рахунок у матчі було відкрито на 28-й хвилині, коли Шарпар та Шонія, який цього разу виступав у якості нападника, двічі розстрілювали кіпера севастопольців. І з третього разу Шарпар гарматним ударом з 7 метрів відправив м\'яч під поперечину.
Уже за дві хвилини суперники провели швидку контратаку і зрівняли рахунок. А за три хвилини до перерви після навісу зі штрафного в карний майданчик «Волині» вдало замкнули передачу й вийшли вперед.
Після відпочинку волиняни додали у швидкості й змусили ПФК «Севастополь» більше уваги приділяти власному захисту. Але й це не вберегло «Волинь» від ще одного голу, пропущеного на 60-й хвилині внаслідок контрвипаду суперника.
Скоротив відставання Майкон Олівейра, який на 65-й хвилині обіграв двох захисників та воротаря й закотив м\'яч у сітку. Надалі, попри територіальну перевагу й наявність ще кількох гострих моментів, досягти успіху «Волині» не вдалося. Матч завершився з рахунком 2:3 на користь суперника.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus