USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Отамани» - «Гусари»: тренувальні бої з боксу у Луцьку

9 Грудня 2014 12:23
У Луцьку «Українські отамани» 13 грудня проведуть перші тренувальні поєдинки у підготовці до нового сезону змагань Всесвітньої серії боксу. Суперниками нашої команди будуть представники Польщі – «Польські гусари».

Тренування відбудуться в обласній ДЮСШ у Луцьку.

13 грудня на прихильників боксу та шанувальників клубу «Українські отамани» очікують одинадцять захоплюючих та безкомпромісних поєдинків за участю найкращих представників обох команд. Глядачі стануть свідками двобоїв у вагових категоріях: 49, 52, 56, 60, 64, 69, 75, 81, 91 та два поєдинки у надважкій вазі +91 кг, - повідомляють організатори заходу.

Програма боксерських поєдинків включатиме дві програми:

- ДЕННА СЕСІЯ, яка розпочнеться 13 грудня о 11:00

- ВЕЧІРНЯ СЕСІЯ, початок якої запланований на 18:00

«В проведенні матчевої зустрічі були зацікавлені обидві сторони, адже вже через місяць стартує новий сезон змагань Всесвітньої серії боксу. Тому, командам було важливо провести подібні тренувальні боксерські поєдинки, аби перевірити готовність бійців до нового сезону змагань WSB, - повідомив генеральний директор клубу «Українські отамани» Дмитро Гайструк. – Хочу висловити особливі слова подяки за організацію вечора боксу та підтримку нашого клубу Юрію Савчуку та засновнику фонду «Новий Луцьк» Ігорю Палиці. Я впевнений, на шанувальників та прихильників такого виду спорту як бокс очікує незабутнє спортивне дійство».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus