USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.15
  • PLN 9.85 10.00

«Перемагати приємно, але треба працювати далі», - Володимир Яловик

11 Березня 2016 15:11
Минулого вікенду волинські ходуни тріумфували на зимовому чемпіонаті України із спортивної ходьби. Причини успіху об’єктивні, - переконує заслужений тренер України Володимир Яловик. Про це інформує Федерація легкої атлетики Волинської області.

Вже цими днями спорсмени продовжують набирати кілометри під час тренувань на Авангарді. «Це відновлювальний тиждень, навантаження нині невеликі – 10-15 кілометрів», - пояснює Яловик.

- Причини нашого успіху об’єктивні. По-перше, цілеспрямовано усі спорсмени готувалися до чемпіонату і взагалі до сезону. По-друге, маємо об’єктивно дуже сильний колектив. І серед дорослих, і молоді і юнаків. Щойно приїхали на чемпіонат, відразу почули, що Волинь, напевне, виграє. Так і сталося.

Порадували в Івано-Франківську всі. Надя Боровська доказала, що вона є, вона повертається в елітну групу. Іван Банзерук був об’єктивно сильнішим, але через суддівство мусив фінішувати другим, щоб його не зняли з дистанції. Порадувала зміна. Дмитро Собчук, Сергій Сусик... Віктор Шумік, який займається кілька місяців ходьбою, але був серед юніорів четвертим, але програв третьому тільки 14 секунд. Валя Мирончук трохи не допрацювала, але могла цілком бути третьою серед жінок.

Перемагати приємно, але життя триває і тренування не припиняються. Попереду нова мета – чемпіонат світу у Римі, на який поїде відразу 5 ходунів із Волині. Цілеспрямовано готуватимемося до старту на зборі в Киргизії. Він відбудеться з 29 березня по 17 квітня в Чолпон-Аті, в гірських умовах.

Повний текст інтерв’ю із Володимиром Яловиком читайте у номері газети «Волинські новини», що вийде друком 17 березня.

Нагадаємо, що в Івано-Франківську на зимовому чемпіонаті зі спортивної ходьби волинські скороходи 11 разів сходили на медальний п’єдестал. У підсумку — перше командне місце! А ще — участь п’яти волинян у чемпіонаті світу із спортивної ходьби, який відбуватиметься 7-8 травня у Римі. Путівки в Італію здобули: Іван Лосєв (20 км), Іван Банзерук (50 км), Надія Боровська (20 км), Олена Шумкіна (20 км), Валентина Мирончук (20 км).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
спорт Показати IP 11 Березня 2016 16:28
тренують борисюк і калитка а славу прибирае яловик
Кожному своє... Показати IP 11 Березня 2016 23:09
Яловик прибирає славу, Борисюк з Калиткою тренує, Чикида незаконно отримує зарплату примазавшись тренером, а простий випускник університету не може знайти роботи бо "схема працює " . Потрібно змінювати те покоління старих пердунів, і давати можливість показати себе прогресивній молоді!
заздрісникам Показати IP 12 Березня 2016 01:12
Слави на всіх вистачить. і нагород. і хороших слів.
бе заздрісникам Показати IP 12 Березня 2016 12:47
ви спочатку побігайте досягніть майстерності показників а тоді хвастайтесь дипломом універу здобутим батьківським коштом!
ssg Показати IP 12 Березня 2016 23:38
вам, що заважає хтось тренувати? пишете всяку бузу... і вам фортоне, якщо будете пахати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus