USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Поляки позаздрили ковельським поціновувачем мотокросу. ФОТО. ВІДЕО

6 Липня 2009 08:50
Спортсмени із Польщі були приємно вражені ковельською трасою для проведення змагань із мотокросів, адже у їхній країні вони гірші. Хоча ще рік тому місце змагань мало не перетворилось на піщаний кар’єр. Про це 5 липня під час Чемпіонату Центральноєвропейських країн із мотокросу розповів президент Федерації авто-мотоспорту у Волинській області Юрій Савчук, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Чемпіонат Центральноєвропейських країн з мотокросу відбувався у Ковелі 4-5 липня. Участь у ньому взяли команди з України, Литви, Польщі, Естонії, Латвії, Молдови, Білорусі, Словаччини. Наймолодшому учаснику із Ужгорода не виповнилося навіть шести років.

Змагання проводились у кількох категоріях: об’єм двигуна 65 сантиметрів кубічних, 125 та 500 із повітряним охолодженням, 85, 125, 500 сантиметрів кубічних та коляски із об’ємом 1000 сантиметрів кубічних.

Щодо довжини траси, то вона відповідає європейським стандартам і становить 1780 метрів. Як розповів президент Федерації авто-мотоспорту у Волинській області Юрій Савчук, вона була збудована у 2002 році, а у 2003-му тут проходили останні змагання. Ще рік тому була загроза, що трасу розберуть на пісок, адже частина її була вже пошкоджена. Відновили місце змагань лише півтора місяці тому.

У результаті спортсмени із Польщі, як похвалився Юрій Савчук, досить приємно вражені трасою. Адже у їхній країні за якістю немає подібних, тому тренуватись вони їздять у Литву.
Щоб і надалі зберегти місце змагань, Федерація авто-мотоспорту у Волинській області планує взяти земельну ділянку у довгострокову оренду на 49 років. Це в першу чергу дасть змогу підтримувати трасу в належному стані та проводити змагання подібного рівня щороку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus