USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Президент ПФЛ привітав «Волинь» із Прем’єр-лігою

4 Червня 2010 10:47
До ФК «Волинь» надійшов вітальний лист з нагоди завоювання путівки до Прем'єр-ліги від президента Професіональної футбольної ліги Мілетія Бальчоса.

Про це інформує прес-служба ФК «Волинь».

Лист-привітання адресоване президентові ФК «Волинь» Василеві Столяру. Зокрема, у вітальному документі зазначено:

«Шановний Василю Андрійовичу!

Дозвольте від імені Професіональної футбольної ліги привітати Вас, футболістів, тренерський штаб команди, усіх працівників клубу та вболівальників із завоюванням путівки до Прем’єр-ліги!

Перемога у змаганнях з першості серед команд клубів першої ліги 2009-2010 років – це грандіозна подія для всієї футбольної спільноти, що дала змогу лучанам повернутися до елітного дивізіону після чотирирічного перебування в першій лізі.

Завдяки Вашій стабільній, динамічній і самовідданій роботі, відповідальному та творчому ставленню до справи, ФК «Волинь» зумів досягти високого рівня в українському футболі. Гарним прикладом цього є вихід команди до 1/2 фіналу «Датагруп Кубка України з футболу» сезону 2009-2010 років.

Своєю натхненною і самовідданою грою протягом сезону команда зробила гідний подарунок до 50-річчя клубу та влаштувала своїм уболівальникам справжнє свято футболу.

Сподіваємося, що неоціненний досвід, набутий під час перебування в першій лізі, допоможе Вашій команді продовжити своє подальше зростання і на повний голос заявити про себе в еліті українського футболу.

Бажаємо Вам та Вашому колективу смаку нових перемог, життєвої наснаги, міцного здоров’я, життєстверджувального настрою та втілення усіх планів та задумів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus