USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Про поразку «Волині»: «Не чекали такого від нашої команди»

11 Листопада 2013 11:03
Після поразки лучан від київського «Динамо» (1:4) враженнями поділився керівник прес-служби команди «Волинь» Юрій Конкевич:
«Враження позитивні від атмсофери на стадіоні, підтримки команди, але негативні від результату. Не чекали ми такого від нашої команди. Занадто багато помилок, особливо в захисті втрачали гравців і зони відкривали, забагато й обрізок було. Ймовірно, це від бажання забити і виграти, бо налаштовували тренери тільки на перемогу не менше. Негативом є і те, що забагато диму було під час матчу на стадіоні. Позитив - гол Нємчанінова - щось на кшталт голів ван Бастена і Тайсона. Приємно, що Шовковський знову сухим із Луцька не поїхав. Решта негативного по грі буде виправлятися під час паузи в чемпіонаті – на тренувальних зборах».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Волинь» проти «Динамо». ФОТОРЕПОРТАЖ

Гол-шедевр від Дмитра Нємчанінова. Відео:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
поліщук Показати IP 11 Листопада 2013 11:34
Мріяти можна, але тільки великий оптиміст міг думати що ВЛ здобуде позитивний результат з ДК. Тут проти них було два фактора. 1. Не треба було відбирати очки в динамівців в Києві. 2. Не треба було перемогати ШД в попередньому турі.
Тимоти Показати IP 11 Листопада 2013 11:37
Всі команди прем'єр ліги зараз грають не в футбол, а хто ЗА чи ПРОТИ Динамо і Шахтаря.
Нам такой футбол не нужен... Показати IP 11 Листопада 2013 12:12
Типичный слив...ноу коммент...
Алкоголік Показати IP 11 Листопада 2013 12:28
Смєшно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus