USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Серед волинської молоді найпопулярніший - футбол

27 Листопада 2008 10:26
Майже половина спортивної молоді Волині займається футболом, волейболом та баскетболом. Про це розповів начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації Микола Зайченко під час обласної семінар-наради щодо стану спорту на Волині, - повідомляє 27 листопада репортер «Волинських Новин».
За словами Миколи Зайченка, на Волині дитячо-юнацькі спортивні школи відвідують близько дев’ятнадцяти тисяч юнаків та дівчат. Найпопулярнішими секціями виявились футбол (більше 5 тисяч вихованців), волейбол (майже 2 тисячі чоловік) та баскетбол (848 осіб).
Найменшою ж популярністю користуються зокрема стрільба, теніс, фехтування. Основною причиною є відсутність відповідного інвентарю, що, у свою чергу, спричинено недостатнім фінансуванням. Через це, вважає Микола Зайченко, не мають змоги розвиватись на Волині такі види спорту як дзюдо, бокс, велоспорт та інші.
Також начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської ОДА наголосив, що в області діє дев’ятнадцять спортивних шкіл, які не мають власного спортивного залу чи майданчика. Тому вони змушенні по можливості орендувати хоч якісь приміщення, які не завжди відповідають нормативам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus