USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сьомін: були всі шанси забити другий м’яч, але...

19 Лютого 2009 12:37
Учора київські динамівці провели перший офіційний матч цього року. У поєдинку 1/16 фіналу Кубку УЄФА біло-блакитні зіграли внічию 1:1 з іспанською «Валенсією». Про це 19 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує УНІАН, тренер «Динамо» Юрій Сьомін на післяматчевій прес-конференції прокоментував гру своїх підопічних і суперника.
«Доля звела нас із дуже серйозним суперником, що «Валенсія» сьогодні і продемонструвала. Особливо хорошим був контроль м’яча в іспанських футболістів. Забивши нам швидкий м’яч, вони дуже вміло витягали наших хлопців у надії зіграти на контратаках.
Звичайно, якби було забито другий м’яч, для нас було б усе закінчено. В нашому ж випадку інтрига зберігається. Прикро за незрозуміле вилучення Мілевського, оскільки в цей період часу ми перехопили ініціативу.
В нас були всі шанси забити другий м’яч, але не склалося. На мій погляд, команда грала достатньо непогано, але в певних епізодах від нас відвернувся успіх», – каже пан Сьомін.
За словами тренера у команди були складнощі з перестановками: «Після травми Діакате в нас був лише один матч, у якому ми могли награти Несмачного на правому фланзі, а Бетао в центрі захисту.
Також була невизначеність із участю Нінковича в матчі, оскільки Мілош також отримав ушкодження в останньому контрольному матчі на зборі. Як бачите, проблеми були, але двораундова дуель триває, і ми готуємося до повторного поєдинку».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus