USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Спорт у Луцьку: плани «Волині» молодої

23 Липня 2013 18:47
Сьогодні, 23-ого липня, «Волинь» дозаявила десятьох молодих виконавців – воротаря Андрія Марчука, захисника Арсена Кулину, півзахисників Олександра Ловинюка, Владислава Панькевича, Олександра Хвесика, Юрія Тетеренка, Сергія Редька, нападників Романа Прошака, Артема Дудіка та Артема Форсюка.

Завтра, 24 липня, «Волинь» U-19 стартує у новому чемпіонаті домашнім поєдинком із «Чорноморцем» (початок о 19.00 на стадіоні «Підшипник»). Клубна прес-служба запитала в старшого тренера «Волині» U-19 про підготовку команди до сезону.

- Ярославе, у команді відбулися значні зміни. Як оновився тренерський штаб команди?

- Мене призначено старшим тренером, Віктора Попка – тренером, Олександр Порицький – тренер воротарів.

- Які кадрові зміни стосуються складу команди?

- У нас така команда, що чимало гравців може виступати із молодіжного складу, а ми за необхідності можемо делегувати гравців в дубль. Якщо брати до уваги тільки наш юніорський склад, то ми маємо 15 гравців в заявці. А взагалі будемо брати й молодь 1996-1997 років – тих, хто буде випускатися. Запросили на перегляд двох гравців з Володимира-Волинського. Будемо піднімати волинський футбол.

- Календар чемпіонату U-19 сприятливий для нашої команди?
- Він не має значення особливого. Однаково зі всіма командами грати двічі. Головне для нас – це виховувати виконавців для молодіжної та основної команди. Віталій Володимирович (Кварцяний - автор) так само налаштовує: «Для мене не головне в таких змаганнях результат, а якість гри». Отож, завдання U-19 – давати хороших гравців.

- У планах U-19 виступи тільки в одному чемпіонаті?
- Ні, крім чемпіонату України плануємо зіграти в обласній першості, у вищій лізі. Це також буде хороше загартування для молодих хлопців. Цей турнір розпочнеться в кінці серпня.

- Як готувалися до першого матчу із «Чорноморцем»?

- Ми провели підготовку в Луцьку, у Дачному. Тут нормальне поле. Побачимо, як підготувалися. Результат покаже.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus