USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Спортсменам криза не загрожує, – Сергій Григоренко. ВІДЕО

13 Листопада 2008 10:35
Луцькі восьмикласники вже вдруге шукали достойних поповнити лави олімпійців. У рамках загальноміської акції «Стань в ряди олімпійців!» 12 листопада за спортивну першість боролись учні луцьких шкіл №25 та №26, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Привітати юних спортсменів та виступити в ролі судді на змагання прийшла учасниця Олімпійських Ігор-2008 Надія Боровська. «Я теж починала свою спортивну кар’єру з таких масових шкільних змагань», – зазначила вона. Як поділилася своїми амбіціями одна із учениць ЗОШ №25, вона сподівається, що завдяки подібним змаганням отримає змогу виступати і на всеукраїнському рівні.
 
Обов’язки суді на змаганнях виконував депутат Луцької міськради Сергій Григоренко. Він висловив думку, що спортсменам ніяка криза ніколи не загрожуватиме. Згідно із наведеними аргументами, людина, яка займається спортом, завжди здорова і має хороший настрій. Також вона навчена переживати поразки, оскільки по дорозі до перемоги вони не раз траплялися на шляху. «Тут зібралися найкращі та найсильніші, і жодна криза вам не страшна», – підбадьорив Сергій Григоренко.
 
Як зазначив головний спеціаліст управління освіти Луцької міськради Юрій Волинець, змагання «Стань в ряди олімпійців!» організовані таким чином, що спортивні естафети «розбавлені» різними театральними елементами, танцями та гімнастичними виступами. «Ми хотіли, щоб це було театралізоване спортивне свято, яке  приносило не тільки азарт спортивної боротьби, але й якесь естетичне задоволення», – пояснив він.
 
Як розповіли учасники, до змагань вони готувались більш ніж тиждень по дві-три години на день. Також більшість із них відвідує спортивні секції. Перемогу здобули «Соколи» Луцького навчально-виховного комплексу №26-ліцею.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus