USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Стартував розіграш квитків на «Євро-2012»

19 Квітня 2011 18:07
В УЄФА 19 квітня стартувала лотерея для визначення вболівальників, які отримають право на викуп квитків на матчі «Євро-2012» з футболу.
Розіграш квитків відбудеться за закритими дверима в штаб-квартирі футбольного союзу. Про це пише zaxid.net із посиланням на «Інформаційний центр «Україна-2012».
З 1 по 31 березня в УЄФА надійшло майже 12 мільйонів замовлень на квитки. У середньому конкурс становить 20 осіб на 1 квиток.
«У присутності нотаріуса лотерею проводить спеціальна комп'ютерна програма. Лотерея триватиме до 22 квітня включно. Про її результати УЄФА повідомить кожного вболівальника, який замовив квитки», – повідомили в Місцевому організаційному комітеті.
Оскільки мова йде про заявки на різні поєдинки і квитки з різними ціновими категоріями, загалом буде проведено розіграші на кожен з 31 матчів по кожній з трьох категорій окремо. «Тобто буде проведено 93 лотереї», – зазначили в МОК.
До кінця місяця інформацію на поштову скриньку отримають всі кандидати, які зареєструвалися на офіційному сайті УЄФА і зробили замовлення.
Готуючи до продажу близько 1,4 мільйона квитків, УЄФА підкреслює, що розраховує на 95%-ву відвідуваність матчів. Якщо від загального числа відняти такі категорії, як родина УЄФА, VIP-гості, пакети гостинності, інформаційні партнери, комерційні особи, національні федерації, у вільний продаж надійде тільки 41%, тобто 500 тисяч квитків.
Нагадаємо, що квитки будуть доступні в трьох цінових категоріях. Їх вартість буде коливатися від 300 до 6000 гривень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus