USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

"Таврія" фантастично відігралася в Запоріжжі

20 Березня 2011 16:09
Запорізький "Металург" на двох останніх хвилинах матчу з сімферопольською "Таврією" втратив перевагу в два м'ячі - що сталось у Запоріжжі, схоже, не зрозуміли навіть самі футболісти.

Про це інформує телеканал "24" .

"Металург" З - "Таврія" - 2:2 (1:0)

Коли відступати нікуди і позаду прірва, залишається битись у кожному матчі. Запорізькому "Металургу", щоб хоч трішечки покращити шанси на виживання, було необхідно обов'язково обігрувати "Таврію" - команду, яка претендує на потрапляння в єврокубки.

Можливо, сімферопольці дещо недооцінили запоріжців. Перший удар в матчі було завданно лиш на 18-й хвилині - Ідахор вистрілив повз ближню стійку. Потім два моменти странжирив Любеновіч, який невдало пробивав з вигідних позицій. Покарання для "Таврії" від абсолютного аутсайдера прийшло наприкінці першої половини: Ліма реалізував вихід сам на сам.

Сонливість "Таврії", попри заміни, здійснені в перерві, перенеслась в другий тайм. Скористався цим "Металург" негайно, на 53-й хвилині. Жуніор прострілив зліва, Ліма проскочив повз м'яч, а Пісоцький на дальній стійці замкнув пас - 2:0!

Коли вже "металурги" святкували перемогу відбулось щось дивовижне. Спершу на 91-й хвилині Каблаш відквитав один м'яч, а на останній доданій хвилині "замкнуло" Цурікова, який "на рівному місці" зіграв рукою у ласному штрафному. Ідахор впевнено пробив з 11-метрової позначки - 2:2.

Зважаючи на турнірне становище і цілі, нічия не задовольнила ні одну команд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus