USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

«Таврія» вперше виграла Кубок України

17 Травня 2010 09:46
Сімферопольська «Таврія» вперше у своїй історії завоювала Кубок України.

Про це повідомляє INTV.
У фінальному матчі на харківській арені "Металіст" підопічні Сергій Пучкова в овертаймі взяли гору над донецьким "Металургом" - 3:2.

Фінал вийшов по-справжньому бойовим і багатим на атакуючі дії. Вже на 2-й хвилині кримчани відкрили рахунок після того, як Ковпак видав відмінний пас на Фещука і той з півметра пробив Дишленковича. Донеччани не опустили руки і відповіли парою-трійкою небезпечних моментів, але удача їм не посміхнулася.

А за п`ять хвилин до перерви "Таврія" забила другий гол. Арбітр призначив пенальті за сумнівний фол Димитрова проти Ковпака, і сам "потерпілий" чітко виконав вирок.

Другий тайм розпочався атаками "Металурга" і вже на 51-й хвилині Мхітарян відродив інтригу в матчі, поклавши класний гол з розвороту в рамку воріт Старцева. Досягши успіху, донеччани лише посилили натиск і за 16 хвилин до кінця основного часу зрівняли рахунок зусиллями Маріо Сержіо.

У час, що залишився до овертайму підопічні Миколи Костова були близькі до того, щоб вирвати перемогу, але тепер успіх був на стороні "Таврії".

Додатковий час почалося для "Таврії" з вилучення. Джурічіч виклопотав другу жовту картку і відправився відпочивати. Тим не менше, переможний гол забили саме сімферопольці. На 6-й хвилині першого овертайму Лакі Ідахор відгукнувся на навіс Корнєва і переправив м`яч у кут воріт Дишленковича. Останні хвилини пройшли в атаках "Металурга", але рахунок так більше і не змінився.

У підсумку 3:2 - Кубок України вперше в своїй історії відправився до Сімферополя. А "Таврія" завоювала право виступати в Лізі Європи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus