USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Топ-10 спортивних відео 2010 року

23 Грудня 2010 16:53
Gazeta.ua опублікувала Топ-10 спортивних відео 2010 року.

У перелік увійшли спортивний курйоз року, Футбольний промах року, Гол-шедевр року, Святкування року, Падіння року, Відмова року, Пенальті року, Спортивний танець року, Спортивний співак року та Ляп року

Спортивний курйоз року. З британською бобслеісткою Джилліан Кук трапився курйоз під час змагань Кубка світу в Санкт-Моріц (Швейцарія). Прямо перед стартом у неї ззаду по шву лопнув спеціальний комбінезон, майже повністю оголивши місце трохи нижче спини спортсменки.

Футбольний промах року. Катарський нападаючий Фахад Халфан у чвертьфіналі Азіатських Ігор проти Узбекистану промазав по воротах... Щоб не забити потрібно ще постаратися.

Гол-шедевр року. На 92-ій хвилині матчу ірландської прем’єр-лізі гравець Гленторан Метті Барроуз забив гол-шедевр. Футболіст ударив п’ятою по м'ячу, що летів, і приніс перемогу своїй команді.

Святкування року. Гравці футбольного клубу Стьярнан з Гардабайра, що грає у вищій лізі чемпіонату Ісландії з футболу, творчо підійшли до святкування забитих ними голів.

Падіння року. Найоригінальніше падіння відбулося з французькою гірськолижницею Маріон Роланд на Олімпіаді у Ванкувері. Тільки від’їхавши від стартового створу, на другому поштовху палицями, вона зачепила ними лижу і гонка для неї була закінчена практично перед самою лінією старту.

Відмова року. На матчі Нью-Йорк Рейнджерс - Тампа-Бей закоханий орендував велике табло, щоб зробити пропозицію своїй дівчині. І що ж було далі ...

Пенальті року. Помилка воротаря, він став красуватися перед глядачами занадто рано, цікаво, що з ним було в роздягальні?

Спортивний танець року. Тенісист танцем відзначив вигране очко у суперника. Прям як Майкл Джексон.

Спортивний співак року. Хавбек англійського футбольного клубу Дербі Каунті Роббі Севедж справжня зірка. Він дуже весело проводить час в автомобілі.

Ляп року. Воротар Вест Хема і збірної Англії Роберт Грін у першому матчі Чемпіонату світу проти збірної США не впорався з ударом Клінта Демпсі.
Спортивний курйоз року,



Футбольний промах року



Гол-шедевр року



Святкування року



Падіння року



Відмова року



Пенальті року



Спортивний танець року



Спортивний співак року



Ляп року

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus