USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

Тимощук планує ще пограти на високому рівні 2-3 роки

15 Квітня 2013 18:39
Півзахисник мюнхенської «Баварії» та Національної збірної України Анатолій Тимощук зазначив, що у найближчі 2-3 роки він ще планує пограти у футбол на високому рівні.

Про це пише Футбол 24.

За словами півоборонця, у зв’язку з закінченням контракту з «Баварією», улітку цього року, зараз він шукає шляхи продовження своєї кар’єри: «Цей переговорний процес не впливає на моє відношення до виступів за «Баварію». На цей момент я - гравець цього клубу і за місяць-другий всі дізнаються, яким буде наступний етап моєї кар’єри».

Також Анатолій Тимощук прокоментував інформацію щодо його переходу у «Зеніт» та київське «Динамо»: «Коментувати чутки – це марна справа, адже інформація про різні клуби з’являється постійно. За останні роки в пресі моє ім’я пов’язували майже зі всіма лідерами російської та української першості, а взагалі, мені фізично не вистачило б сил зіграти за всі ті клуби, куди мене відправляли протягом футбольної кар’єри».

Також спортсмен додав: «Протягом професійної
кар’єри в мене жодного разу не було пропозицій від київського «Динамо». Зважаючи на майже дев’ять років в Донецьку, я не бачу себе більше у футболці іншого українського клубу».

Окрім цього наш земляк наголосив, що ще не думає про закінчення футбольної кар’єри: «В мене є багато сил, енергії, досвіду та психологічної впевненості для того, щоб подовжувати грати на високому рівні, що я і
планую робити наступні 2-3 роки».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus