USD 39.80 40.07
  • USD 39.80 40.07
  • EUR 39.85 40.07
  • PLN 9.85 10.00

Тимощук став найтитулованішим українським футболістом

26 Травня 2013 13:55
Найтитулованішим футболістом в історії України став Анатолій Тимощук після перемоги мюнхенської «Баварії» у фіналі Ліги Чемпіонів.

Після перемоги «Баварія» з Мюнхена у фіналі Ліги Чемпіонів 25-ого травня слідом за Андрієм Шевченком заповітний трофей – Кубок Ліги Чемпіонів - виграв і Анатолій Тимощук.

До того у списку лучанина уже був Кубок УЕФА і Суперкубок. А відтепер додався ще й кубок Ліги Чемпіонів. Тож він став переможцем у трьохєврокубкових турнірах, тоді як Андрій Шевченко не вигравав кубок УЕФА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
фанат Показати IP 26 Травня 2013 15:43
Підфартило! Не маючи вже зараз тої минулої гри, опинився у потрібному місті і у потрібний час!:) Кубок Ліги Чемпіонів на халяву і без прикладання зусиль!:)))
теж фанат Показати IP 26 Травня 2013 16:47
Це вже було, в іншій правда статті. Цитата: В этом сезоне Бавария сыграла 53 матча, в 51 из них Толик был в заявке на игру, в 23 из них выходил на поле и сыграл 888 минут. Он часть команды и титул он заслужил своей игрой и до этого сезона, в силу лет пришлось уступить место другим да, но он заслужил. Гомес к примеру тоже всего 31 матч был на поле и наиграл 1162 минуты он тоже типа халявщик по логике некоторых тут?) і перестаньте ГАДИТИ на голови тим хто шанує своїх видатних співвітчизників!!!
фунтІК Показати IP 26 Травня 2013 17:18
А так українці про Тимощука в інтернеті пишуть: "Позорище. Ему и кубок не хотели давать. Сразу за тренером выбежал за кубком. Во все камеры влез. Он хоть часов 5 в сезоне наиграл за команду. Шева хоть пеналь решающий за Милан забил, а это просто чмо. Противно на таких уродов смотреть. Прав Леоненко. Оно ещё и самое титулованое получилось." Ото так!
ПБ до фунтІК Показати IP 26 Травня 2013 18:45
Напевне "москалику" переклинило. ТОЛЯ ТИМОЩУК - молодець!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Теж фанат Показати IP 26 Травня 2013 21:02
Так так... всі "русскоязічниє правдолюби" аж піною ісходяться... Як же так... А те що той самий Тимощук пОтом і невтомною працею цей трофей здобув, нехай він навіть а не в основному складі, але його запросили в Баварію, йому запропонували цей контракт люди які привели команду до перемоги в лізі чемпіонів. А русскіє правдалюби думают іначє. Паетаму у ніх єсть супєр каманда Спартак :) І взагалі ані всьо лучше другіх знают і все астальниє дуракі і недастойниє
Павло Показати IP 27 Травня 2013 08:30
Дивні ви люди! Більшість українців на футбольних форумах пишуть російською! Вам вже взагалі дах знесло з вашими штампами! :)
Корінний лучанин Показати IP 27 Травня 2013 10:10
МОЛОДЕЦЬ ТИМОЩУК!!! Не грав, а переміг і став "найтитулованішим" українським гравцем.Тренер його не поставив на гру. Ну попіарився трохи на останок в Баварії, неначе грав та забив 5 голів, фото ж розлетілося по світу. А тепер треба на роботу в інший клуб іти.
корінному лучанину ! Показати IP 27 Травня 2013 13:44
ти б стидаввся називатись корінним лучанином! одне в думках у тебе - лише заздрість і черствість, за співвітчизників треба радіти і вболівати, він просто так в Баварію попав, якби нічого не був вартий то грав би десь і далі в першій лізі! і видно що партнери по команді вважаюьть, що він вартий тримати кубок Чемпіонів
Корінний лучанин до корінному лучанину ! Показати IP 27 Травня 2013 17:45
Про заздрість і черствість не тобі судити, я на це ніколи не хворів і навіть у думках, що ти тут діагностоуєш !!! А найтитулованішими футболістами України я вважаю Блохіна О.В, Шевченка А.,Мунтяна, Баннікова!!! Молода паморосль їх забуває! Я памятаю їхню гру, це гравці є з Божим даром, таких я зараз не бачу. Це моє бачення цього футболу. А відносно того, "стидатися" чи ні, то мені немає в чому, я не приїжджий бо все народився і живу в Луцьку. Я вболіваю за ФУТБОЛ(пишу слово з великої букви, маючи на увазі справжній футбол)!! Я думаю, якщо ти не тупий , то зрозумів, що кожен має власну думку!!! На завершення, тобі спеціально, скажу, хіба я написав, що Тимощук поганий футболіст?
всіх зі святом Показати IP 28 Травня 2013 09:25
Тимошщук молодець. Земляк наш найкращий!!! Кубок Чемпіонів Луцьк давно заслужив. Лучан із святом. У Баварії минулого фіналу гру Тимощук завалив. Мстив за дідусів наших. Його боялися випускати фашисти.
а Вам слабо? Показати IP 28 Травня 2013 09:28
всім хто розбирається у футболі. Тимощук заслужив своє імя. І тому і опинився у Баварії. Так що погано у когось із розумом. Якщо хтось думає що у Баварію поганих гравців набирають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus