USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тимощук возив юних футболістів у Німеччину

11 Серпня 2010 09:53
З Німеччини повернулася додому юнацька команда ДЮФШ «Волинь» U-14, яка перебувала там за сприяння родини відомого футболіста родом з Луцька Анатолія Тимощука.

Про це повідомила 11 серпня сайт газети «Сім’я і дім».

Команду складають футболісти 1997 року народження, тренери - В. Байсарович та В. Назарук.

Хлопці провели на базі футбольної школи команди «Армінія» (Білефельд) повноцінні навчально-тренувальні збори, прийняли участь в імпровізованому невеличкому міні-турнірі місцевих юнацьких команд, в якому впевнено перемогли у всіх матчах і посіли перше місце.

В перервах між заняттями та іграми наші юнаки побували на екскурсіях по німецькій землі Рейн-Вестфалія, а також відвідали футбольний матч за участю команд «Армінія»(Білефельд) - «Боруссія» (Дортмунд).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ір Показати IP 11 Серпня 2010 10:39
О,молодець Анатолій!Так би кожен рік робив би,тай турнір імені себе проводив би на кращому рівні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus