USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку - спортивне торжество

13 Вересня 2014 12:27
Фестиваль спорту, присвячений Дню фізичної культури і спорту зібрав усіх луцьких спортсменів на одному стадіоні.

Урочистості відбулися сьогодні, 13 вересня, на стадіоні Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Щороку друга субота вересня, згідно з Указом Президента України від 29 червня 1994 року, оголошена Днем фізичної культури і спорту. Традиційно цього дня відбуваються спортивні змагання, спортсмени демонструють свої досягнення, а найкращих тренерів, вчителів фізкультури, вихованців спортивних закладів нагороджують почесними грамотами міської ради.

Не став винятком і цей рік. Щоправда, до стандартних вручень і почесної варти під час гімну України, додалася й хвилина мовчання за тих, хто поліг у боях за незалежність держави.

У Луцьку нині в сфері фізичної культури і спорту працює 593 штатних працівники, функціонує 364 спортивні споруди. Для дітей діють 12 дитячо-юнацьких спортивних шкіл різних форм власності, а при навчальних закладах функціонують спортивні секції.
Під час «Фестивалю спорту» заплановані змагання зі стрітболу, волейболу, футболу, шашок, шахів та спортивних забав.

Відкривали свято вихованці ДНЗ № 35 з хореографічною композицією «Вітаємо переможців».


З нагоди свята Луцька міська рада відзначила спортсменів, тренерів, працівників галузі почесними грамотами та подяками міського голови, комітету по фізичній культурі та спорту.
«Я хотів би подякувати тим працівникам, які, починаючи зі шкіл, вищих навчальних закладів і завершуючи підготовкою спортсменів високого класу, які захищають нашу країну на міжнародних змагання. Хотів би привітати всіх тих молодих людей, які сьогодні тут присутні, побажати спортивних успіхів», - сказав присутнім Луцький міський голова Микола Романюк.

До слова, спортсмени йому вручили на згадку бейсболку і футболку.
Начальник управління молоді та спорту Волинської ОДА Ігор Дмитришин, своєю чергою, також привітав молодь, яка віддає перевагу спорту, а не шкідливим звичкам.

«Сьогодні в кожному районі, в кожному місті організовують такі заходи. Дуже тішить, що тут зібралося багато молодих людей, які ведуть здоровий спосіб життя. Адже бути здоровим, сильним, вести здоровий спосіб життя - це має бути модно, креативно і популярно. Тому дуже добре, що ви показуєте приклад своїм одноліткам. І, думаю, сьогодні ви приємно проведете час», - зазначив він.
Згодом свій показовий виступ продемонстрували вихованці клубу «Білий лев» (керівник – Ярослав Мицюк).
Потім виступили юні гімнастки – спортсмени відділення художньої гімнастики дитячо-юнацької спортивної школи № 2 Луцької міської ради (тренер – Валентина Габідуліна).
По тому свої вміння демонстрували боксери – спортсмени відділення боксу дитячо-юнацької спортивної школи № 2 Луцької міської ради.
А ще своїм виступом вітали всіх присутніх вихованці ДНЗ № 3, учасники гуртка «Здоров'ятко».
Фестиваль спорту не обмежився урочистостями. Згодом, розпочалися змагання з баскетболу, волейболу, стартувала легкоатлетична естафета. Також охочі змогли пограти в шахи і шашки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
таня Показати IP 13 Вересня 2014 14:06
клас спорт це життя
ваня Показати IP 13 Вересня 2014 16:03
спорт це хабари бабло та корупция в луцьку.починаючи от оренд закинчуючи званнями.спорт здох в 1986р.
Олена Показати IP 13 Вересня 2014 18:29
Добрий день, редакція Волинські новини! У Вас немає відео виступу вихованців ДНЗ № 3, гурток «Здоров'ятко»?(Якщо є, то завантажте його на youtube.com). Дякую.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus