USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку відбувся турнір з волейболу, присвячений пам'яті Віктора Мандзика

4 Грудня 2017 21:51
У Луцьку пройшов турнір з волейболу, присвячений пам’яті капітана СБУ Віктора Мандзика, який загинув 21 березня 2015 року під час виконання службових обов’язків у районі проведення антитерористичної операції. 7 грудня цього року Віктору мав би виповнитися 31 рік, повідомляє прес-служба УСБУ у Волинській області.

У змаганнях взяли участь команди регіональних підрозділів СБ України, Держслужби з надзвичайних ситуацій, поліції та прикордонної служби.

До учасників заходу звернувся начальник Управління СБУ у Волинській області Юрій Фелонюк. «Ми повинні пам’ятати всіх тих, хто віддав своє життя за Україну у війні з російським агресором», – наголосив він.

У результаті запеклої боротьби перше місце у волейбольному турнірі зайняла команда ДСНС, друге – спортсмени Луцького прикордонного загону, третє місце – команда регіонального управління СБ України та четверте – обласне управління Нацполіції.

Такий спортивний захід, присвячений вшануванню пам`яті загиблого Героя, планується проводити щороку.

Раніше у Луцьку відбувся боксерський турнір пам'яті Віктора Мандзика, а також вистава-реквієм «Війна без строку…» та виставка картин «Невидима варта».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus