USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

У Горохові змагались інваліди-спортсмени. ФОТО

18 Липня 2011 13:46
Понад сорок неповносправних 15 липня взяли участь у спортивних змаганнях у Горохові – усі переможці та призери змагань отримали винагороди.

Захід організували обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Горохівської райдержадміністрації.

Як повідомили 18 липня у центрі «Спорт для всіх» фізкультурно-оздоровчі та спортивно-масові заходи серед інвалідів назвали «Повір у себе», оскільки метою проведення заходу є, зокрема, фізична та психологічної реабілітація людей з обмеженими можливостями.

Інваліди цього дня визначали, хто з них вправніший у дартсі, стрільбі з пневматичної зброї, шашках. Також влаштували і перегони на візках.

Переможців та призерів змагань нагородили кубками, медалями, грамотами та призами від організаторів та спонсорів.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Читачка Показати IP 18 Липня 2011 13:48
Ці люди - справжні герої. І достойні вони найвищої похвали
МиколайЧИК Показати IP 18 Липня 2011 13:56
Це просто сильні духом.Дякуємо вам, ви приклад для наслідування!
Ольга Дубінська президент БМ"Сонце любові" Показати IP 21 Липня 2011 19:01
Щиро дякую Горохівській райдержадміністрації за співпрацю у прведенні третього фестивалю"Повір у себе"Хочемо подякувати НАШОМУ Леоніду Андрійовичу Приході завдяки йому в Горохові є реабілітаційний центр.Дякуюмо спонсорам:КарпюкуРоману Петровичу ректору Луцького інституту розвитку людини ,депутату Волинської обласної ради "Батьківщина".Керівнику фонду Олега Чернецького представнику ВО"Свобода"Михайлу Щуру.Депутату Горохівської районної ради Олегу Боруцькому.Депутату Горохівської районної ради Василю Івановичу Пащуку.ОЦФЗН"Спорт для всіх".Підприємцям Б.В.Янюку,О.Ващуку. Президент БМ»Сонце любові» О,В,Дубінська
ДОля Показати IP 21 Липня 2011 21:55
Хто організатор????????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus