USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Ковелі бігали за Велику Перемогу. Фото

13 Травня 2010 10:13
П'ятий Міжнародний пробіг з нагоди 65-ї річниці Дня Перемоги відбувся у Ковелі 9 травня.
Організаторами змагань вже вкотре виступила громадська організація «Спортивний клуб «Ковель» (президент клубу Юрій Семенюк). Турнір пройшов під патронатом генерального консула Польщі у Луцьку Томаша Яніка.
Дитячі змагання проходили у тринадцяти вікових категоріях – від 4 до 17 років. В окремій категорії змагалися діти-інваліди. Усього у пробігах взяло участь понад 1000 дітей.
Переможцями дитячих пробігів з усієї України стали юні спортсмени з Рівненщини, Львівщини та Волині, неабиякі результати показали господарі спортивного дійства – ковельчани.
Усі наймолодші учасники пробігу, незалежно від результату, отримали дипломи спортивного клубу «Ковель» та солодощі від головного спонсора змагань. Найспритніші юні спортсмени отримали велосипеди, DVD-плеєри та туристичні путівки.
У головному, дорослому, пробігу взяло участь 98 учасників з України, Білорусі та Польщі, серед яких і досвідчені спортсмени – майстри спорту, учасники олімпійських ігор, чемпіони України, Європи, світу.
Перемогу на дистанції 10 кілометрів вулицями міста виборов ковельчанин кандидат у майстри спорту України Сергій Марчук, вихованець заслуженого тренера України Володимира Рудюка та тренера Сергія Панасюка. До речі, незадовго до ковельського марафону Марчук став чемпіоном України з бігу на дистанції 20 кілометрів по шосе.
Серед жінок на дистанції 6 кілометрів перемогла рівненчанка майстер спорту України, чемпіонка з марафонського бігу Світлана Станко.
Переможці у дорослому забігу отримали грошові винагороди.
Учасник з польського міста Люблін, марафорнець з особливими потребами Роберт Павлович, пройшовши на милицях обов’язкову шестикілометрову дистанцію, ще одне понаднормове коло – два кілометри – присвятив усім мешканцям України. На цей подарунок понад 1000 глядачів відреагували бурхливими оплесками.
Не стала на заваді учасникам дощова погода, що супроводжувала марафонців від початку забігів і до останнього фінішу. Лише о 16 годині, під час нагородження переможців, вийшло сонце.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus