USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Ковелі відбувся міжнародний турнір з плавання. ВІДЕО

28 Березня 2011 16:25
У місті Ковелі на Волині два дні поспіль відбувалися міжнародні змагання – турнір з плавання, на який прибули понад 140 представників з Волині, Львівщини та Брестської області Республіки Білорусь.
Проведенням турніру ковельчани вшанували пам'ять заслуженого працівника фізичної культури та спорту України Євгена Кондратовича, ім’я якого присвоєне місцевій ДЮСШ, - повідомляє телецентр «Ковель».
На відкритті турніру учасників змагань привітали представники міської влади, колишній голова міськвиконкому Євген Поліщук, який разом з Євгеном Кондратовичем доклали багато зусиль, аби Ковель мав сучасний спортивний комплекс, де сьогодні проводяться представницькі змагання, в тому числі і міжнародного рівня.
Ідею такого турніру саме для дітей підтримала і родина Євгена Кондратовича.
«Ми всі зворушені, – каже дочка Кондратовича Ірина Міцкевич. – Минуло небагато часу з того дня як тато пішов у вічність, але справа саме головне жива. Люди працюють, продовжують і підтримують його справу».
Саме Євген Кондратович був засновником школи плавання у Ковелі. Кандидат у майстри спорту Олексій Чох – один із тих, кого привів у секцію Євген Кондратович. Нині Чох навчається в республіканському училищі фізичної культури, мріє про нові рекорди на плавальних доріжках і олімпійські старти.
Олексій Чох став переможцем турніру. Успішно виступили на змаганнях і інші вихованці ковельської школи плавання.
Обидві команди господарів посіли перші сходинки п’єдесталу у загальнокомандному заліку.
Переможці і призери отримали грамоти, медалі і кубки від організаторів змагань та родини Євгена Кондратовича.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus