USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Ковелі визначать, хто поїде на чемпіонат світу з боксу

4 Лютого 2009 13:21
З 17 по 22 лютого у Ковелі відбудеться всеукраїнський відбірковий турнір до чемпіонату світу з боксу, в якому змагатимуться 220 сильніших юніорів з усіх регіонів країни. Про це 4 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Загалом до міста з’їдеться майже 300 учасників представницького спортивного заходу. Право на участь у світовому чемпіонаті у Ковельській комплексній ДЮСШ виборюватимуть спортсмени 13 вагових категорій.
Як інформує сайт Ковельської міськради, очікується приїзд на урочисте відкриття змагань міністра у справах сім’ї, молоді та спорту Юрія Павленка.
Днями відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та проведення турніру за участю заступника міського голови Ігоря Прокопіва, начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Миколи Зайченка, голови Федерації боксу Волинської області Геннадія Вайнера, начальника відділу фізичної культури та спорту виконавчого комітету Віталія Волосюка, директора КДЮСШ Олени Клімашевської, тренера з боксу КДЮСШ Віктора Рогатіна та інших.
Детально обговорено хід змагань, організаційні питання щодо прийому гостей, забезпечення умов для тренувань. роботи суддів, медичного обслуговування, проведення церемоній відкриття та закриття турніру, нагородження переможців тощо. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus