USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Кварцяного виникли проблеми з серцем?

27 Листопада 2011 14:43
Головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний не з’явився на прес-конференцію після гри з «Дніпром» через проблеми з серцем.

Про це 26 листопада під час прес-конференції розповів тренер ФК «Волинь» Вадим Лазаренко.

З його слів, після матчу в Кварцяного боліло серце, і він не зміг прийти на зустріч зі ЗМІ.

Про гру Лазаренко сказав, що вона cподобалася, бо була інтрига. «В грі все вирішувала майстерність гравців. І ми, і «Дніпро» мали можливості забити. Гості своїми скористалися», – додав він.
Тренер поскаржився на те, що 3 футболісти (Сімінін, Шумахер та Майкон, – «ВН») не змогли зіграти. На його думку, подібні втрати дуже важкі для клубу. Також його розчарували молоді гравців, які не впоралися із хвилюванням та не виправдали сподівань.

Роботу судів Лазаренко відмовився коментувати.

Насамкінець він розповів, що Далібор Стевановіч травмувався, а з Нового року в клубі можуть з’явитися Антон Монахов та Олександр Піщур.

Головний тренер «Дніпра» Хуанде Рамос радів перемозі. З його слів, перший тайм був хорошим, а в другому панувала певна нервозність, бо дніпряни боялися пропустити гол «під завісу матчу».

Він задоволений грою підопічних і сподівається, що результат покращить психологічний стан футболістів.

Наостанок тренер «дніпрян» розповів, що до гри з «Волинню» команда налаштовувалися, як до будь-якої іншої.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus