USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У Луцькому районі – кращі сільські спортсмени

13 Жовтня 2008 11:03
В обласних сільських спортивних іграх «День здоров’я сільського трудівника», що відбулися 12 жовтня, перемогу здобула команда Луцького району. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Фінальні змагання обласних сільських спортивних ігор «День здоров’я сільського трудівника», присвячених XXIX літнім Олімпійським іграм у Пекіні, пройшли у селищі Ратне на стадіоні «Колос». На них прибули команди усіх районів Волині.
У погожу сонячну днину спортсмени визначали кращих з-поміж себе у гирьовому спорті, армреслінгу, легкоатлетичній естафеті, метанні колоди (чоловіки)  і м’яча (жінки), перевезенні воза й перетягуванні каната.
У результаті «золото» сільських спортивних ігор здобула команда Луцького району, «срібло» – Камінь-Каширського, а «бронзу» – Маневиччини.
Довідково:
Змагання у Ратному не обійшлися без ексцесів. Переважно вони стосувалися суддівства. Представники команд, які програвали у певних дисциплінах,  мали претензії до фіксування результатів змагань.
Найбільше тут відзначився заступник голови Локачинської РДА Руслан Познякевич, який намагався довести свою «правоту» «ручними методами». Він повважав за необхідне дати запотиличника старшому тренеру збірної команди України з резерву у Волинській області, учаснику Олімпійських Ігор в Атланті Андрію Булковському. «Виховання» судді відбулося на очах і учасників змагань, і керівник команд з інших районів.   
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus