USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку - відкриття чемпіонату України з фризбі. ФОТОРЕПОРТАЖ

16 Березня 2013 18:33
Урочисте відкриття Загального Чемпіонату України Ultimate Frisbee у Луцьку відбулося сьогодні, 16 березня в обласній дитячо-юнацькій спортивній школі.

Загальний Чемпіонат України з фризбі триває у Луцьку з 15 до 17 березня.

У змаганнях беруть участь команди з з Києва, Львова, Одеси, Полтави, Івано-Франківська, Харкова. А ось гості з Росії та Польщі через погодні умови не змогли потрапити на турнір. Відстоює честь обласного центру під час турніру луцька команда «Buffalo», яка неодноразово здобувала перемогу на схожих змаганнях.




«Ми щасливі, що змогли організувати турнір, попередньо. Уже четвертий рік виграємо тендер на зальний чемпіонат у Луцьку. Кожен рік ставимо рекорди по кількості команд-учасників. Минулого року у змаганнях брала участь 21 команда. Цього року новий рекорд – 22, а це найбільше за всю історію фризбі в Україні. Наша команда називається «Buffalo», що означає «зубри». Чому така назва? Тому що раніше ми тренувалися біля зоопарку, поки чекали всіх – годували зубра, який, на жаль, уже покійний. Для нас головне провести Чемпіонат на високому рівні і показати високий результат», - розповідає Богдан Алєксєєв, голова Волинської федерації з фризбі.




Довідково :


Ultimate Frisbee до України привезли на початку 90-х американські волонтери, однак справді популярною дисципліна стала вже після 2007 року. У цій версії командної гри з «літаючою тарілкою» важливе не лише змагання, але й так званий «дух гри» - чесність та порядність у стосунку до суперників та задоволення від спорту. Особливістю гри є також відсутність арбітра - гравці самі вирішують конфліктні ситуації, а якщо гравець не визнає свого порушення, тарілка повертається до того, хто її кидав.



































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus