USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку на Миколая буде хокей

6 Грудня 2010 11:57
Матч ХК «Луцьк» - ХК «Львів», запланований на 4 грудня, перенесений на 19 грудня на прохання суперників лучан, в яких в той день виникли транспортні проблеми. Також змінено місце проведення гри першого кола між нашою командою та дрогобицьким «Енеєм».

Гра 26 грудня мала відбутись в Новояворівську, проте, зважаючи, що 25 грудня дрогобичани гратимуть в Луцьку проти рівненського «Фаворита», тому проти ХК «Луцьк» наступного дня «Еней» також гратиме на льоду «Снігової королеви». А от матч другого кола відбудеться вже на їхньому номінально домашньому майданчику.

А тим часом, поки луцька дружина вимушено відпочивала, загострилась до межі боротьба за чемпіонство в Західній Україні.

Після того як львівський «Експрес» у принциповому двобої переміг «Олімпію» з Калуша – 6:2, а «Явір» на власному майданчику дотиснув рівненський «Фаворит» 5:3, в турнірній таблиці ліги утворилося «чотиривладдя», але на першій сходинці все ж залишився ХК «Луцьк», в якого краща різниця забитих та пропущених шайб.

Крім згаданих вище поєдинків лучан очікує також гостьова гра з ХК «Червоноград» 11 грудня і є всі підстави сподіватися, що на різдвяно-новорічну перерву наша льодова дружина піде в якості лідера змагань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus