USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку почали реконструкцію центрального стадіону. ВІДЕО

2 Вересня 2008 12:23
На стадіоні «Авангард» розпочато роботи по відновленню легкоатлетичного ядра. Про це під час апаратної наради в луцькій мерії 2 вересня розповів міський голова Богдан Шиба, – інформує репортер «Волинських Новин».
За словами міського голови, наразі триває реконструкція бігових доріжок.
Окрім того, під час прес-конференції Богдан Шиба розповів, що наступного року розпочнеться будівництво легкоатлетично-футбольного стадіону на місці «дикого» стадіону в парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Власне, стадіон, за словами градоначальника, буде розрахований на дві тисячі глядачів.
Нагадаємо, що тендер на реконструкцію легкоатлетичного комплексу стадіону «Авангард» виграла волинська фірма «Луцьксантехмонтаж».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 2 Вересня 2008 13:58
Шиба дуже вже хоче угодити Бондарю і Столяру. Спочатку ремонтується стадіон, а потім весь стадіон зі всіма біговими доріжками переходить столяру. По-шибиному мудро.
Петрович Показати IP 2 Вересня 2008 14:33
Взагалі то саме завдяки Шибі, стадіон ніхто поки не прибрав до рук
Анонім Показати IP 4 Вересня 2008 09:04
Петровичу. Поки не прибрав, але після капітальної реконструкції обовязково прибере і я навіть знаю, що носія цих рук звати Вася. Є вже домовленість: Бодя+Вася=стадіон.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus