USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку триває фізкультурно-спортивне свято

12 Вересня 2009 14:14
В обласному центрі Волині триває фізкультурно-спортивне дійство з нагоди Дня фізичної  культури і спорту. Урочистості стартували у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Про це 12 вересня інформує репортер «Волинських Новин».
 
На свято здоров’я і сили запросили першого заступника луцького міського голови Ларису Соколовську, директора департаменту молодіжної політики і спорту Володимира Пащенка, голову комітету з фізичної культури та спорту Луцької міської ради Володимира Тонконога та видатних спортсменів.
 
Пані Соколовська, зауваживши усміхнені обличчя гостей та учасників свята, сказала, що це дійство справді потрібне лучанам, незалежно від віку. Вона додала, що його учасником мав стати і луцький керманич Богдан Шиба, проте мера термінова викликали до Кабміну. «Луцька міська рада чимало робить для розвитку здорового способу життя, наприклад, вносить кошти у розбудову стадіону чи спортивних майданчиків», - резюмувала пані Соколовська. Також вона зауважила, що приємно, коли саме лучани і волиняни беруть участь чи перемагають у різноманітних змаганнях, у тому числі Олімпійських і Паралімпійських іграх.
 
Опісля привітальних слів пані Соколовської перед присутніми виступили танцюристки із Луцького педагогічного коледжу. Додамо, що усі колективи, які були учасниками  свята, отримували дипломи від комітету із фізичної культури та спорту. Також були відзначені кращі із кращих у галузі. Вони отримали подяки луцького градоначальника та грошові премії. Ними стали тренери, спортсмени, які достойно проявили себе у плаванні, дзюдо, легкій атлетиці, і навіть спонсор.
 
 Виступила від шкальні оплески збірна міста із фрістайлу. Хлопці показали дивовижні і оригінальні трюки із м’ячем. Перший заступник луцького міського голови Лариса Соколовська зауважила, що стільки треба зусиль, терпіння і натхнення докласти, аби «приручити» цей м’яч. Свої номери представили обласна школа художньої гімнастики Грація»  під запальні іспанські ритми і учениці відділення художньої гімнастики «Спартак» ДЮСШ, які на кілька хвилин стали бджілками. Приблизно 30 спортсменів змагалися у показових виступах від міського боксерського клубу «Золота рукавичка».
 
Опісля урочистої церемонії відкриття фізкультурно-спортивного свята розпочалися традиційні для Луцька легкоатлетичні змагання «Старти для всіх». У ньому взяли участь команди шкіл, середніх навчальних закладів, університетів та колективів обласного центру Волині. Зауважимо, що юнаки мали подолати естафету у парку протяжністю п’ять по 1000 метрів, а дівчата – 3 по 500 метрів. Захід відбувався під патронатом луцького міського голови Богдана Шиби.
 
Також сьогодні лучан очікує одночасний сеанс гри у шахи і шашки, відкритий чемпіонат міста з тенісу в парному і загальному розряді, «Веселі старти» - фізкультурно-спортивна програма за участю клубів за місцем проживання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus