USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Луцьку вибрали найкращих тата, маму і дитину. Фото

31 Травня 2010 11:20
Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з обласною організацією ФСТ «Динамо» та обласною профспілковою організацією атестованих працівників МВС провели 29 травня в Луцьку обласні змагання «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

Про це повідомили в обласному центрі «Спорт для всіх».

Змагалися 16 родин співробітників обласного УМВС із нагоди Міжнародного дня сім’ї – всього 48 учасників. З’їхалися з усіх районів краю. Сім’ї з азартом змагались в чотирьох командних естафетах та номінаціях спортивних конкурсів: «Найкращий тато», «Найкраща мама» і «Найкраща дитина».

Переможцями в естафетах стала сім’я Заболотних із Луцького НДЕКЦ. Друге місце в родини Тарасюків Ратнівського райвідділу міліції, а третє здобула родина Бранюків із Старовижівського райвідділу.

У номінації спортивного конкурсу «Найкращий тато» переміг лучанин Ігор Заболотний, «Найкращою мамою» стала Інна Віжанська з Володимир-Волинського району. «Найкращою дитиною» визнана Ольга Бранюк із Старовижівщини.

Усі учасники змагань були нагородженні грамотами, дипломами, медалями та призами від організаторів та спонсорів.

«Основною метою проведення такого заходу є залучення сімей співробітників УМВС області до занять оздоровчою фізичною культурою, популяризація здорового способу життя, організація активного сімейного дозвілля та визначення кращих спортивних сімей УМВС області», - зазначає директор центру «Спорт для всіх» Володимир Новосад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus