USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У перемогу збірної України над французькою додав гол гравець «Волині»

1 Жовтня 2008 11:45

У вівторок, 30 вересня, збірна України U-18 в одному з передмість Орлеану провела на стадіоні «Сен-Жан де Брайє» товариський матч проти своїх французьких однолітків. Футбольний поєдинок Франція – Україна завершився із рахунком 1:3. Один із переможних голів забив волинянин Євген Павлов, – повідомляють 1 жовтня «Волинські Новини».
У першому таймі на полі домінували господарі, і на 18-й хвилині їм вдалося втілити перевагу у гол, який записав на свій рахунок форвард лондонського «Арсеналу» Жиль Суну. За інформацією сайту ФК \"Волинь\", українці ж трохи довго призвичаювалися до поля і до своїх технічних опонентів.
Проте після перерви наша збірна, увімкнувши швидкості, зуміла перехопити ініціативу в матчі і на 60-й хвилині зусиллями одесита Балашова зрівняла рахунок. Певний час на полі точилася нервова боротьба, адже ніхто з суперників не бажав поступатися.
Проте на 68-й хвилині форвард луцької «Волині» Євген Павлов влучним пострілом по воротах французів вивів синьо-жовтих уперед. Цей гол і вирішив долю поєдинку, адже опоненти після цього практично опустили руки. Згодом українцям вдалося забити ще й третій гол – відзначився донеччанин Максим Імереков. У підсумку в першому поєдинку наші земляки здобули упевнену перемогу 3:1. Після матчу тренер французів Франциск Смеречкі зазначив, що його підопічним протистояла досить солідна команда, яка так вимотала «триколор», що ті по завершенню гри заледве пересували ноги. Нам же ж приємно, що до такого гарного результату причетні і гравці «Волині».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus