USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Сімініна є волинський дух. Іще у Мостового трохи пар іде, - Кварцяний

15 Квітня 2010 11:27
Головний тренер луцького ФК «Волинь» Віталій Кварцяний на післяматчевій прес-конференціїбез зайвої толерантності розповів, що він думає про своїх футболістів.

Як пише сайт ФК «Волинь» , після нічиї 1:1 із з алевською «Сталлю» наставник волинян зазначив: «Ми розчаровані результатом. Адже малу відчутну перевагу впродовж усієї гри. Але я не впізнав сьогодні жодного футболіста, крім Сімініна. Він уже другий матч проводить на високому рівні. Я ним дуже задоволений. Ми грали сьогодні у три захисника. І, як бачите, наші півзахисники грали дуже повільно. Хоча Гошкодеря зіграв непогано.

Цей результат не самий страшний. Ми, як завжди не використовуємо ситуацію, ніяк не можемо перейти бар’єр, щоб скоротити очкове відставання. Так само , як було і у вищій лізі. Нічиї з Запоріжжям, Полтавою...

Ось такий тягнеться у нас «шлейф безволля». Я з кожним говорив і казав, що ви повинні виграти цю гру. Померти, але виграти. Не поступатися ні в чому. Підкати, боротьба. Якщо заб’ємо, то оборонятись. Ми цього не зробили. Не можу я до них достукатись, немає в них характеру. Немає тут такого волинського духу, як колись був.

В одного Сімініна є волинський дух і він грає. Ще у Мостового трохи пар іде. Навіть Ковалюку маленький плюс. А у інших якщо немає спортивної агресії, то ніколи не буде результату. Бажання породжує майстерність. А грати на чистих м’ячах – сьогодні це в футболі не проходить. Сьогодні хлопці повинні були втримати перемогу. Я дуже сердитий на команду, вони не проявили характер».

Анатолій Волобуєв - головний тренер «Сталі»: «Хороша гра. Достойна лідерів першої ліги. Я задоволений результатом.

- Ви вивчали «Волинь» до матчу?

- Так вивчали. Але це така справа. Я стараюсь нав’язувати свою гру. Те, що ми побачили в Харкові. По-перше, склад не той вийшов. У Луцьку велика кількість футболістів. Є з кого вибирати. Ми сьогодні очікували один склад, а вийшов інший. Ми знали, що це атлетична команда, пресингують по всьому полю. Ми були до цього готові. В Луцьку програвати і потім зрівняти рахунок – це дуже важко, і я думаю ми сьогодні зробили добре діло.

- У вас стоїть задача виходу в Прем’єр лігу?

- Ні. У нас молода команда. Я два рази входив у вищу лігу, і ніколи такої задачі не ставили. Такої конкретної задачі немає. Працювати з молодою командою. Мені це дуже приємно. Але будемо старатись. Все ж таки я працював в Прем’єр-лізі. Тут дуже велика різниця. І в організації, і у всьому. Тут немає, що порівнювати.

- Як у Вас справи з фінансуванням?

- Я думаю, в найближчий час з командою розрахуються. Два тури, коли ми втрачали очки вдома, були неприємні моменти, гравці не хотіли виходити на поле. Першу гру з Бурштином, ми попросили хлопців все ж вийти. Нехороша обстановка була. Але зараз все потихеньку вирівнюється. Наші керівники хочуть, щоб з нами в найближчий час розрахувались. Думаю все буде добре.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus