USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У топ-10 «поганих хлопців» - капітан «Волині»

18 Червня 2013 18:27
Капітан луцької ФК «Волинь» Сергій Сімінін занесли до переліку десяти футболістів української Прем'єр-ліги, які порушують правила гри найчастіше,- пише ISport.

У минулому сезоні захисник «Волині» 6 разів отримував жовті картки, 2 рази його видаляли арбітри, також зафіксували 57 порушень, що здійснив Сімінін, хоча він та вболівальники не погоджувалися з усіма фолами, які «свистіли» судді.

«Немов газонокосарка, «борознить» на правому фланзі «Волині» її капітан. У житті - спокійний та врівноважений, на полі Сергій перетворюється на справжнього звіра, який намагається компенсувати брак техніки бійцівськими якостями, які ніколи не переростають у конфлікти», - пишуть автори матеріалу.

«Тим не менше Сімінін один з завсідників лави штрафників, бо постійно отримує від арбітрів всілякі покарання. У будь-якому разі, це - один з оплотів команди і без капітана «Волині» доводиться несолодко», - додають вони, характеризуючи капітана «Волині».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
андрiй76 Показати IP 18 Червня 2013 23:35
Правду сказали.Брак техніки компенсує великою самовіддачею на полі,як колись Лужний,який у свій час був"мотором"команди.Зате деякі не зовсім"деревяні"і більш технічні легіонери ходять "пішки"по полю і мріють щоб гра швидше закінчилась.Надіюсь,що Кварц наведе порядок і трохи піддасть"жару"щоб скоріше ворушилися на полі цим футболістам...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus