USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У «Волині» не склалося з новачками

13 Липня 2011 13:33
З анонсованих новачків в останньому матчі проти «Кривбасу» у складі «Волині» зіграли лише македонець Ванче Шиков та В’ячеслав Шарпар, орендований у «Металіста».
Ані боснієць Мохамед Субашич, ані бразилець Густаво у команді так і не з’явилися, - пише СіД.
Про трансфер першого не змогли домовитися, а Густаво не вразив тренерів «Волині» і поїхав додому.
Не зіграв проти криворіжців і Майкон, який мав повернутися з оренди в «Стяуа». Нападник тільки цього тижня почав тренуватися з командою, та якщо й вийде у домашньому матчі проти «Таврії», то не на весь матч – його фізична форма бажає бути ліпшою.
Схоже, не має наміру повертатися у склад луцької команди і сенегалець Ндоє, попри діючий контракт із клубом, пише видання.

Разом з тим, йдеться у повідомленні, є інформація про двох новачків з Європи, яких «Волинь» заявить на цьому тижні. Гравці рівня Шикова посилять захист лучан.

Наступний поєдинок «Волині» відбудеться у Луцьку проти «Таврії» у найближчу суботу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
jaroslav0105 Показати IP 13 Липня 2011 15:58
Шиков нормальний, агресивний гравець

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus