USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У «Волині» відзначився новачок. Завершення зборів - 0:1

7 Липня 2013 13:19
Молодіжна команда «Волині» завершує програму літніх зборів у Кам’яниці, що поблизу Ужгорода. Сьогодні команда Олега Федюкова зіграла останній контрольний матч на цьому зборі, який завершила із рахунком 0:1.

Суперником лучан знову стала ужгородська «Говерла-М». Матч відбувся в обласному центрі Закарпаття, на стадіоні «Авангард», - інформує прес-служба команди.

Волиняни відразу захопили ініціативу у поєдинку і не відпускали її аж до фінального свистка. У першому таймі найреальніші нагоди відзначитися мали Коломієць, Шаповал, Максимук, але їхні удари відбив воротар «Говерли-М». Утім, найкращий момент згаяв Мар’ян Бабій, якого Юрій Шаула після перехоплення вивів віч-на-віч із голкіпером. Нападник «Волині» перекидав м’яча через воротаря, однак влучив у поперечину.

Другий тайм розпочався із кількох замін, які провів Олег Федюков і одна з них відразу «зіграла». На 48-й хвилині Назар Мельничук подав майже з центру поля у штрафний майданчик, де один із потенційних новачків команди, Євген Харченко, зіграв на випередження й пробив з п’ятнадцяти метрів у ближній кут – 1:0.

Далі гості ще більше напосілися на ворота ужгородців і тільки брак майстерності та хороша гра кіпера «Говерли» не довели рахунок до розгромного. Двічі бив із хороших позицій Харченко, з перспективного штрафного удару не влучив у ціль Мельничук, загальмував вихід сам на сам із кіпером Марковець.

Утім, й одного голу вистачило, аби довести спаринг до перемоги.

Старший тренер «Волині» Олег Федюков в коментарі клубній прес-службі відзначив, що задоволений зборами, умовами їх проведення та спарингами. «Головна проблема – пошук нових талановитих виконавців та реалізація гольових моментів», – розповів Олег Іванович. «Над цим і будемо працювати у час, що залишився до початку чемпіонату. Адже в останньому матчі із ужгородцями ми мали кілька просто двістівідсоткових нагод, які змарнували», - додав він.

У неділю «Волинь-М» проведе у Кам’яниці ранкове тренування і по обіді повернеться до Луцька, де готуватиметься до першого матчу нового сезону проти молодіжної команди київського «Динамо», який відбудеться 13 липня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus