USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У збірної України є повноцінний тренер, - Суркіс

25 Березня 2011 13:18
Президент ФФУ Григорій Суркіс відвідав товариський матч між учасниками молодіжного Євро-2011 - збірними України та Ісландії (3:2). По завершенні гри очільник українського футболу відповів на запитання журналістів.

Інтерв'ю наводить Проспорт .

- Коли я перебуваю в країні, то завжди відвідую матчі збірних усіх рівнів. Переглядаючи ці ігри я намагаюся зрозуміти який на сьогоднішній день ступінь підготовки найближчого резерву, що у найближчий час здатний посилити національну команду. Власне кажучи, з такими словами я після гри звернувся до хлопців.

Ті хлопці, які вже мають досвід виступу за національну збірну, але в силу віку ще можуть виступати за "молодіжку" на своєму прикладі повинні підтягувати за собою інших хлопців. Чим більше хлопців з команди Яковенка потраплять в національну збірну, тим краще для нас.

Власне, це і є наша надія напередодні Євро-2012, яка пройде перевірку крізь призму такого фундаментального турніру, як чемпіонат Європи серед молодіжних команд. На якому, у свою чергу українці можуть не тільки зайняти високе місце, але і вперше у своїй історії можуть претендувати на потрапляння на Олімпіаду.

Національна асоціація, тренери збірних різного вікового рівня роблять все від себе залежне, щоб постійно демонструвати рівень українського футболу.

- Коли у національної збірної України з'явиться повноцінний головний тренер?
- Я вважаю, що у нашої збірної повноцінний головний тренер. Не розумію домисли, які підігріваються пресою, про те, що Калитвинцев з префіксом "в.о." і без нього - це дві різні людини. Ні, це один і той самий чоловік, який сумлінно виконує свою роботу. А до горезвісного префіксу нас привели певні обставини. ФФУ - відкрита організація, і якщо Калитвинцев позбудеться префіксу "в.о.", ви відразу ж про це дізнаєтеся.

- Тобто, нового тренера збірної не варто чекати, а слід просто дочекатися зняття приставки?
- Я такого не говорив. Такі рішення приймаю не я, а Виконком ФФУ. Шляхом консультацій, обміну думок. 30 числа ми проведемо Виконком, на якому одним з питань буде ситуація з головним тренером збірної. Але це не означає, що 30 числа ми дізнаємося ім'я нового тренера збірної. А може і дізнаємося, час покаже.

- Чи ведете ви зараз переговори з потенційними кандидатами на місце тренера збірної?
- Я не веду ні з ким переговори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus