USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Українець став чемпіоном світу з аматорського боксу

14 Вересня 2009 13:59
Український вундеркінд Василь Ломаченко здійснив свою мрію і став чемпіоном світу. На першості планети з аматорському боксу у Мілані Василь став володарем золотої медалі у ваговій категорії до 57 кілограм, перебоксувавши у фінальному поєдинку росіянина Сергія Водоп’янова. Про це повідомляють «Волинські Новини».
У першому раунді Василь діяв в ролі явного агресора, полюючи по рингу за суперником. Тактика росіянина не допомогла йому досягти успіху, і після першого раунду Ломаченко був попереду з рахунком 5-1.
У другому раунді Водопьянова потрібно було йти вперед, але Василь не дав йому домогтися успіху і в роботі першим номером, у той час як сам двічі успішно спрацював на контратаках (7-1).
У третьому раунді українець почав відверто кураж, видаючи улюблені трюки і фінти. При цьому Василь не забував набирати очки, і в результаті мав першість з рахунком 12-1, завоювавши золоту медаль – перша в кар’єрі, і перша в історії незалежної України, – пише сайт ТСН.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 15 Вересня 2009 07:59
Молодець Василько, а ключове слово в новинах: "незалежностi")

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus