USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Українські біатлоністки здобули «золото» в естафеті на Кубку Світу

17 Січня 2016 15:08
Жіноча збірна України з біатлону здобула золото в естафеті на етапі Кубка Світу з біатлону в німецькому Рупольдінгу. Українки на фініші зуміли втримати перемогу і випередили на 1,2 секунди німецьку команду.

Новину повідомляє «Преса України».

До складу збірної України увійшли Ірина Варвинець, Юлія Джима, Валя Семеренко та Олена Підгрушна.

Старт гонки відправив на штафні кола претенденток на високі місця. Українка Ірина Варвинець, яка стартувала першою, практично ідеально провела свій відрізок. Вона передала естафету, закінчивши свій етап з ідеальною стрільбою та майже бездоганним ходом.

Надалі в українській команді виступали лише одні олімпійські чемпіонки. Другий етап Юлія Джима закінчила із 25-секундною перевагою. Третьою виступала Валя Семеренко, яка в стрільбі допустилась промаху і змушена була пройти штрафне коло, цим скористалась білоруська команда, яка на деякий час очолила гонку. Проте, згодом українка виправилась і закінчила третій етап із 28-секундною перевагою.

На останньому етапі в гонку вступила Олена Підгрушна. Українка відмінно провела стрільбу, хоча і не отримала вагомої переваги над німкенею Дальмаєр, яка на останній круг відправилась із 9-секундним відставанням від Підгрушної. В драматичному фініші українка змогла випередити німкеню на 1,2 секунди. Третіми прийшли італійки з відставанням у 43,8 секунди.

Нагадаємо, українські біатлоністи не поїдуть у Тюмень на ЧЄ, бо мають інтенсивно готуватись до світового чемпіонату. Раніше у ЗМІ говорили про політичний підтекст такого собі «інциденту», однак Президент федерації біатлону України Володимир Бринзак заперечив цю інформацію.

Фото REUTERS
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 18 Січня 2016 10:29
Дівчата- молодці!!!!!!!Дякуємо Вам за перемогу!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus