USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Українські та польські боксери зійшлися в Луцьку у пам’ять про загиблого атовця

25 Березня 2018 15:15
Боксерські змагання між командами з Луцька та Вроцлава (Республіка Польща) відбулися у пам’ять про загиблого майстра спорту України з боксу, учасника АТО, капітана СБУ Віктора Мандзика.

На рингу у ТРЦ «Port City» 24 березня виступили 24 спортсмени, провівши 11 сутичок й одну товариську зустріч.

Під час урочистої церемонії відкриття змагань, мама загиблого героя Ольга Олександрівна звернулася до присутніх та подякувала, що бережуть пам’ять її сина.
Перший заступник начальника управління СБУ у Волинській області Тарас Цюцюра зауважив, що їхній колега загинув три роки тому на сході України у протистоянні з ворогом, який з давніх-давен робив усе, щоб позбавити українців, але висловив впевненість, що перемогти ворога таки вдасться.
Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук висловив сподівання, що цей захід зацікавить молодь займатися спортом.

«Нам приємно, що такі заходи відбуваються в Луцьку, це популяризує спорт та здоровий спосіб життя, цей захід підтримує і міська рада. Можливо після цих змагань хтось і вирішить у майбутньому стати чемпіоном та піде на секцію боксу. А спортсменам бажаю перемог не лише на рингу, а й в житті», - каже Ігор Поліщук.
За підсумками змагань перемогу здобула українська команда з рахунком 7:6, було й 3 нічиї.

Довідково. Віктор Мандзик загинув 21 березня 2015 року під час виконання службових обов’язків у районі проведення антитерористичної операції у Волновасі, 7 грудня того ж року Віктору мав би виповнитися 31 рік. 25 березня 2015 року указом Президента України Віктор Мандзик нагороджений орденом за мужність ІІІ ступеня (посмертно).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лазер Показати IP 26 Березня 2018 07:52
Погано рахуєте..... як може бути в 11 сутичках рахунок 7:6 + 3 нічиї???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus