USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Українську команду на Чемпіонаті світу очолив волинянин

27 Серпня 2010 10:34
Дві команди з Волині візьмуть участь у VI Чемпіонаті світу з пожежно-прикладного спорту, який стартував сьогодні, 27 серпня, у Донецьку.

На одну з них, капітаном якої є волинський спортсмен-прикладник, заслужений майстер спорту України Юрій Сафатюк, в Україні покладають великі сподівання, - повідомили 27 серпня у прес-службі ГУМНС України у Волинській області.

До речі, у складі другої команди, що бере участь у Чемпіонаті, теж є волинянин – Ігор Чуруксаєв.

Загалом же у змаганнях візьмуть участь команди пожежників-рятувальників з 13 країн. Захід відбувається на стадіоні РСК «Олімпійський».

Під час Чемпіонату учасники змагатимуться у підйомі штурмовою драбиною у вікно 4-го поверху навчальної башти, подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, пожежній естафеті 4х100 м і бойовому розгортанні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus